Εμείς & o Οδοντίατρος

28.11.2011 | Omnipress
Εμείς & o Οδοντίατρος


Το περιοδικό «ΕΜΕΙΣ &Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ» είναι το πρώτο Ελληνικό περιοδικό, που δημιουργήθηκε για την πλήρη ενημέρωση του οδοντιατρικού κοινού. Από το 2000 βρίσκεται στην πλειονότητα των οδοντιατρικών αιθουσών αναμονής σε Ελλάδα και Κύπρο, κατέχοντας την κορυφή της ενημέρωσης στην σύνειδηση τόσο του οδοντιάτρου όσο και του οδοντιατρικού ασθενούς.

Το emeiskaiodontiatros.grστοχεύει, με την ανανέωση, το εύρος και την εγκυρότητα των πληροφοριών και την εύχρηστη μηχανή αναζήτησης οδοντιάτρου, να το φέρει και να το διατηρήσει ψηλά και στις προτιμήσεις του οδοντιατρικού κοινού που είναι χρήστες του διαδικτύου.

Το emeiskaiodontiatros.gr είναι μία ιστοσελίδα σύγχρονη, ζωντανή και φιλική προς τον χρήστη στην οποία μπορεί κανείς να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη άποψη για τις σημαντικότερες εξελίξεις στην οδοντιατρική. Άρθρα γενικής ενημέρωσης,άρθρα για τις οδοντιατρικές θεραπείες, την στοματική υγιεινή και φροντίδα, θέματα ορθοδοντικής, αισθητικής οδοντιατρικής κ.α., ενώ ταυτόχρονα έχει την δυνατότητα να βρει εύκολα και αξιόπιστα τον πλησιέστερο οδοντίατρο, αλλά και με την κατάλληλη ειδικότητα ανάλογα με το περιστατικό του.