Εγγεγραμένοι Οδοντίατροι

omnipress logo
Στον οδοντιατρικό κατάλογο καταχωρούνται μόνο οι συνδρομητές των περιοδικών της OMNIPRESS

Στους οδοντιάτρους που είναι συνδρομητές σε ένα περιοδικό της OMNIPRESS, DENTORAMA ή DENTAL JOURNAL παραχωρείται ΔΩΡΕΑΝ χώρος στον οποίο μπορούν να καταχωρηθούν τα στοιχεία του οδοντιάτρου (ον/μο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email)

Στους συνδρομητές οδοντιάτρους και των δύο περιοδικών της OMNIPRESS θα παραχωρείται ΔΩΡΕΑΝ χώρος με την μορφή minisite το οποίο θα περιλαμβάνει χώρους καταχώρησης 4 φωτογραφιών (οδοντιάτρου, βοηθών, χώρου εργασίας, χώρου αναμονής), σύντομου βιογραφικου, τοποθεσία οδοντιατρείου σε Google maps, ωράριο ιατρείου, στοιχεία επικοινωνιας, γλώσσες επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης

Εμείς & o Οδοντίατρος

Το περιοδικό «ΕΜΕΙΣ&o ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ» είναι το πρώτο ελληνικό περιοδικό που δημιουργήθηκε για την πλήρη ενημέρωση του οδοντιατρικού κοινού. Από το 2000 βρίσκεται στην πλειονότητα των οδοντιατρικών αιθουσών αναμονής σε Ελλάδα και Κύπρο,κατέχοντας την κορυφή της ενημέρωσης στην σύνειδηση τόσο του οδοντιάτρου όσο και του οδοντιατρικού ασθενούς.

Ποιοι Είμαστε

Η OMNIPRESS είναι η μακροβιότερη εταιρεία, που δραστηριοποιείτε στον τομέα τον οδοντιατρικών επιστημονικών εκδόσεων, και αποτελεί σημείο αναφοράς στον χώρο τα τελευταία τριάντα χρόνια.