Είστε Οδοντίατρος

Είστε Οδοντογιατρός
01.12.2011 |
Είστε Οδοντίατρος
Το περιοδικό «ΕΜΕΙΣ & Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ» με την 10ετή έντυπη παρουσία του στις περισσότερες οδοντιατρικές αίθουσες αναμονής, περνά στον ψηφιακό κόσμο του διαδικτύου. Ανοίγει την ψηφιακή πύλη του ιατρείου σας, προσφέροντας στον οδοντιατρικό ασθενή την δυνατότητα ενημέρωσης για όλες τις εξελίξεις της στοματικής υγιεινής και των οδοντιατρικών θεραπειών, αλλά και της αναζήτησης του πλησιέστερου οδοντιάτρου, μέσα από τον οδοντιατρικό μας κατάλογο.

Ξεχωρίσαμε τους κυριότερους λόγους για να εγγραφείτε στον Οδοντιατρικό Κατάλογο και σας τους παρουσιάζουμε...

1. Προσεγγίστε νέους πελάτες μέσω του διαδικτύου.
2. Εκμεταλλευτείτε την μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας.
3. Αυξήστε το κύρος και την αναγνωρισιμότητα του ιατρείου σας στην περιοχή σας.
4. Πληροφορήστε τους ασθενείς σας (παλαιούς και νέους) για την δραστηριότητα ή τις θεραπείες του ιατρείου σας μέσω του διαδικτύου.
5. Αποκτήστε διαδικτυακή εταιρική ταυτότητα.
Για παράδειγμα η διεύθυνση http://www.emeiskaiodontiatros.gr/to-onoma-sas που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε κάρτες, έντυπα, κ.α.
6. Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και γίνετε γνωστός στην περιοχή που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο.
7. Εύκολος και ακριβής εντοπισμός της διεύθυνσης του ιατρείου σας μέσω του Google Maps.
8. Ανανεώστε τα στοιχεία της καταχώρησης σας χωρίς επιπλέον κόστος.
9. Προβάλετε και αναδείξτε τις εργασίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Βασική προυπόθεση για να εγγραφείτε στον κατάλογο είναι να είστε συνδρομητές στα περιοδικά της OMNIPRESS

Στους οδοντίατρους που είναι συνδρομητές σε ένα περιοδικό της OMNIPRESS,DENTORAMA ή DENTAL JOURNAL παραχωρείται χώρος στον οποίο μπορούν να καταχωρηθούν τα στοιχεία του οδοντιάτρου (ον/μο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email)

Στους συνδρομητές οδοντιάτρους και τον 2 περιοδικών της OMNIPRESS θα παραχωρείται χώρος με την μορφή minisite το οποίο θα περιλαμβάνει χώρους καταχώρησης 4 φωτογραφιών(οδοντιάτρου,βοηθών,χώρου εργασίας,χώρου
αναμονής,οδοντιατρείου),σύντομου βιογραφικου,τοποθεσία οδοντιατρείου σε Google maps,ωράρειο ιατρείου,στοιχεία επικοινωνιας,γλώσσες επικοινωνίας.

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποστολή
  •