Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε
Η OMNIPRESS είναι η μακροβιότερη εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα των οδοντιατρικών επιστημονικών εκδόσεων, και αποτελεί σημείο αναφοράς στον χώρο τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Σε συνεργασία με τους αρμόδιους επιστημονικούς φορείς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, υπηρετεί, με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και αδιαπραγμάτευτο σεβασμό, τόσο στον οδοντίατρο, όσο και στον οδοντιατρικό ασθενή, τον ευαίσθητο τομέα της ενημέρωσης, κερδίζοντας έτσι, δίκαια πιστεύουμε, τον σεβασμό και την εκτίμηση και των δύο πλευρών.

Με βασικό γνώμονα την μεγάλη σημασία της πρόληψης, έκανε πράξη την ανάγκη του οδοντιατρικού ασθενούς για έγκυρη & έγκαιρη ενημέρωση με την έκδοση του περιοδικού«Εμείς και ο Οδοντίατρος», το οποίο δεσπόζει στους χώρους αναμονής του συνόλου σχεδόν των οδοντιατρείων στην Ελλάδα & την Κύπρο τα τελευταία δέκα χρόνια. Το περιοδικό το οποίο έδωσε την δυνατότητα στον ασθενή για συνεχή ενημέρωση, σε ότι αφορά στην στοματική υγεία και τον κατέστησε συμμέτοχο στην διαδικασία θεραπείας των προβλημάτων του με τον οδοντίατρο.
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις και αντιλαμβανόμενοι την αναγκαιότητα της άμεσης πληροφόρησης, η εταιρεία μας προχώρησε στην δημιουργία και λειτουργία μιας πρακτικής και άμεσα ενημερωμένης ιστοσελίδας, η οποία προσφέρεται για χρήση από τον ασθενή. Έτσι εξασφαλίζεται σε όλους η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης και αποτελεσματικής όσο και υπεύθυνης ενημέρωσης για οποιασδήποτε μορφής πρόβλημα της στοματικής κοιλότητας, πάντα σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τον οδοντίατρο.

Η OMNIPRESS δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια με αμείωτο ενδιαφέρον και την υπευθυνότητα που η περίσταση απαιτεί και ο σεβασμός στο δικαίωμα όλων σε μια όσο το δυνατόν υψηλότερου επιπέδου παροχή υπηρεσιών σε θέματα που αφορούν το πολυτιμότερο για τον καθένα μας αγαθό, εκείνο της υγείας.
Η επιστημονική ομάδα αποτελείται απο τους εκλεκτούς συνεργάτες οδοντιάτρους,την Dr.Ανδριαννή Τσίρμπα και τον Dr.Μιχάλη Καλαΐτζάκη.  
 
Η Dr. Ανδριαννή Τσίρμπα αποφοίτησε την οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Semmelweis το 2003. Ολοκλήρωσε το ετήσιο μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα UCLA/gIDEστην Αισθητική Οδοντιατρική το 2010. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα όπου ασκεί γενική οδοντιατρική με έμφαση στην αισθητική.
 
Ο Dr. Μιχάλης Καλαϊτζάκης αποφοίτησε την οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Semmelweisτο 1995. Παρακολούθησε τις κλινικές, επιστημονικές και μετεκπαιδευτικές εργασίες της γναθοχειρουργικής κλινικής του Ιπποκρατείου Γ.Ν Αθηνών από το 1996 ως το 2002. Ολοκλήρωσε τα μεταπτυχιακά προγράμματα UCLA/gIDEστην Εμφυτευματολογία και στην Αισθητική Οδοντιατρική το 2008 και το 2010 αντίστοιχα. Διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στην Αθήνα και ασκεί γενική οδοντιατρική με έμφαση στην αισθητική και την εμφυτευματολογια.